Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier în comuna Meteș: O mașină a intrat într-un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier în comuna Meteș: O mașină a intrat într-un cap de pod

Un bărbat a postat recent pe mediul online un mesaj alarmant referitor la un accident rutier petrecut pe drumul comunal Ampoița – Lunca Ampoiței, în comuna Meteș din județul Alba.

Conform informațiilor furnizate de martorul ocular, accidentul a avut loc într-o zonă unde un cap de pod era parțial nedegajat de tufișuri, ceea ce a putut contribui la producerea evenimentului nefericit.

YouTube video

Din primele observații ale martorului, se pare că unul dintre factorii implicați în acest accident a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum, mai ales pe astfel de drumuri comunale, unde există adesea obstacole și condiții de trafic mai dificile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea