Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Accident rutier în Alba Iulia: Un tânăr șofer a intrat cu mașina în două autoturisme parcate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr a ajuns la secția de Urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia după ce a fost implicat într-un accident rutier, produs pe strada Plevnei, din municipiu, în jurul orei 21.45.

Potrivit IPJ Alba, acesta a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea și a intrat cu el în două masini parcate.

La locul evenimentului rutier s-au deplasat și echipaje de la ISU Alba.

UPDATE: La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 21.30, un tânăr de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din municipiul Alba Iulia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe care l-a proiectat într-un alt autoturism parcat pe partea stângă a carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

YouTube video

[nggallery id=5105]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea