Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Accident rutier grav la Miercurea Sibiului – 14 răniți după o coliziune între un autoturism și un microbuz

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O coliziune între un autoturism și un microbuz a avut loc, luni în jurul prânzului, pe DN1, la ieșirea din Miercurea Sibiului, spre Alba.

În urma impactului 14 persoane au fost rănite și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru deblocarea șoferului și unui pasager din autoturism care au suferit leziuni grave.

https://youtu.be/Gtx0kB-1HK0

ISU Sibiu a declanşat cod roşu de intervenţie. Accidentul a avut loc pe porţiunea de drum dintre Sălişte şi Cunta, acolo unde autostrada este închisă pentru reparaţii.

Potrivit șoferilor aflați în trafic, în zonă circulația se desfășoară cu dificultate, existând blocaje. Imediat după producerea accidentului s-au format, pe ambele sensuri, coloane de mașini, timpul de așteptare ridicându-se la o jumătate de oră.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum a microbuzului care, la o frână bruscă a derapat, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar.

UPDATE 1: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, începând cu ora 13.00, în județul Sibiu, circulația rutieră pe DN1 Miercurea Sibiului  –  Sebeş, s-a reluat în condiţii normale.

UPDATE 2: Potrivit publicației oradesibiu.ro, Spitalul Județean Sibiu, în total au fost rănite 14 persoane, însă cu răni mai grave au fost 12, transportate la Spitalul Județeana Sibiu. Este vorba de șase femei și șase bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 58 de ani. Nouă dintre aceștia au prezentat mici traumatisme, luxații și alte probleme medicale. Alte trei persoane (două femei și un bărbat) au fost internate, prezentând fracturi deschise. Răniții provin din mai multe zone din țară, respectiv Timiș, Caraș Severin, Buzău și Vrancea. Se pare că pasagerii din microbuz se întorceau acasă de la muncă, din străinătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea