Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: ACCIDENT MORTAL cu 5 mașini implicate, în Franța. Șoferul unui autotren, înmatriculat în ALBA, implicat în eveniment, a decedat

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT MORTAL cu 5 mașini implicate, în Franța. Șoferul unui autotren, înmatriculat în ALBA, implicat în eveniment, a decedat.

Un accident rutier mortal în care au fost implicate cinci autotrenuri s-a soldat cu cel puțin doi morți și trei răniți, joi, 7 iunie, în jurul orei 17:00, în Allier.

Un accident în care au fost implicate cinci vehicule grele de marfă, a avut loc joi după-amiază, la Pierrefitte-sur-Loire (Allier) pe drumul RCEA, potrivit presei franceze.  Unul dintre autotrenurile implicate în evenimentul rutier este înmatriculat în județul Alba, având numărul AB  … PIC, iar conducătorul auto a decedat.

https://youtu.be/WJZkoX0rw0o

Șoferul român, de 59 de ani și un șofer ceh de 57 de ani au decedat. Din primele informații, conducătorul auto român ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal cu alt autotren ce venea din sens opus. Coliziunea a avut loc pe un tronson de drum cu două benzi.

Un drum deosebit de periculos

Accidentul a avut loc în jurul a 17 ore în zona de odihnă, în direcția Moulins-Mâcon, pe Route Center Europe Atlantique, poreclit „drumul morții”, din cauza numeroaselor accidente care au avut loc acolo.

Traficul a fost blocat în ambele direcții pentru o perioadă de aproximativ patru ore, a declarat prefectura departamentului.

Foarte aglomerat, RCEA traversează Franța de la est la vest. Porțiunea dintre Allier și Saone-et-Loire are mai multe secțiuni cu două benzi care fac depășirea excesiv de periculoasă. Marți, președintele consiliului județean din Saone-et-Loire a promis cel puțin 30 de milioane de euro până în 2022 sau 2023 pentru dezvoltarea drumului a cărui întârziere în reabilitare a fost denunțată de Curtea de Conturi la sfârșitul lunii mai.

[nggallery id=5748]

Sursa video: lamontagne.fr


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea