Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO / VIDEO Absolvenţi în Anul Centenarului Unirii la Liceul Teoretic Teiuş

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Absolvenţi în Anul Centenarului Unirii”, a fost sloganul sub care Liceul Teoretic Teiuş şi-a sărbătorit premianţii şi absolvenţii. A fost un adevărat spectacol înaintea începerii vacanţei de vară, când elevii, profesorii, părinţii şi oficialităţile oraşului au sărbătorit printr-o festivitate specială.

Au participat la eveniment inspectorul şcolar general adjunct Monalisa-Mirela Borza, primarul oraşului Teiuş, dr. ing. Mirel Vasile Hălălai, directorul Liceului Teoretic Teiuş, prof. Marius Cosmin Pintea, directorul adjunct, prof. Octavian Rusu, primarul comunei Stremţ, Traian Popa, cadre didactice, părinţi şi elevi. A fost o sărbătoare a comunităţii, a vechilor şi noilor absolvenţi ai Liceului Teoretic Teiuş.

Sărbătoarea a fost deschisă de primirea absolveţilor claselor a XII-a, cărora li s-au oferit coroniţe de flori pe ritmurile cunoscutei piese „Ani de liceu”, un moment emoţionant deopotrivă pentru absolvenţi şi părinţii lor prezenţi în sală.

Gazda evenimentului, directorul Liceului Teoretic Teiuş, prof. Marius Cosmin Pintea a deschis seria discursurilor cu un cuvânt din suflet, pentru sufletele tuturor celor prezenţi. Printre emoţionantele cuvinte, directorul Marius Cosmin Pintea a ţinut să precizeze că „promovabilitatea la ciclul liceal este una foarte bună, cu numeroase participări la olimpiade, concursuri judeţene, regionale, naţionale şi internaţionale. Ne mândrim cu o revistă pe care o coordonăm şi este înregistrată la Biblioteca Naţională Bucureşti, ne mândrim cu un site al liceului şi cu radioul care funcţionează în cadrul Liceului Teoretic Teiuş, Generaţia Pro (…)” Discursul directorului Pintea s-a încheiat cu îndemnul „Aţi căzut, ridicaţi-vă, lupta cu voi înşivă”.

Gânduri de suflet a avut pentru cei prezenţi, mai ales pentru absolvenţii claselor a XII-a şi inspector şcolar general adjunct Monalisa-Mirela Borza. Doamna inspector şcolar general adjunct a felicitat Liceul Teoretic Teiuş pentru rezultatele obţinute, „liceul situându-se între primele din judeţ sub aspectul rezultatelor obţinute la examenul de bacalaureat”.

Primarul Mirel Vasile Hălălai, a lansat o provocare: „Teiuşul primul”. Acesta să fie sloganul tuturor, pentru că „vă veţi întoarce înapoi, în oraşul vostru, alături de familiile voastre, şi va trebui să aduceţi acea plus valoare de care este atâta nevoie. Pentru că oamenii fac oraşele, nu oraşele fac oamenii”.

Rezultatele deosebite la învăţătură şi purtare au fost răsplătite cu premii şi diplome de către diriginţii fiecărei clase.

Au fost momente emoţionante. Au fost lacrimi, a fost bucurie, a fost sărbătoare, astăzi, la Teiuş. Au fost cuvinte frumoase, îndemnuri, sfaturi şi mai ales, au fost mulţumiri. Şi, în unanimitate, au fost mulţumiri pentru părinţi şi familie. Pentru că „părinţii” s-au regăsit deopotrivă în foştii absolvenţi, cadrele didactice, oficialităţile prezente.

YouTube video

https://youtu.be/3pM92F84upc


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea