Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Abrudeanul Ovidiu Bic – golul vieții contra FCSB-ului, pe „Arena Națională”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Abrudeanul Ovidiu Bic a marcat un gol de generic în derby-ul de pe “Arena Națională” dintre FCSB și CSU Craiova, scor 0-2 (0-1), din play-off-ul Ligii 1.

Mijlocașul a intrat în teren în minutul 64, iar 10 minute mai târziu a avut o execuție fenomenală, reușita vieții, șut în vinclu, la colțul lung, de la marginea careului.

Ovidiu Bic a fost cumpărat de la Gaz Metan Mediaș în 2018 pentru 200.000 de euro, iar în vara lui 2021 a fost împrumutat în Israel de către cei de la Kiryat Shmona cu 100.000 de euro.

YouTube video

Revenit în această iarnă în Bănie după împrumutul în Israel (la Kiryat Smonha) fotbalistul în vârstă de 28 de ani a punctat în premieră în Liga 1 pentru CSU Craiova (pe prima scenă marcase în 9 august 2020 pe când evolua la Chindia, iar în “alb-albastru” punctase în aprilie 2021, în Cupa României).

Jucătorul originar din Alba are 7 prezențe în actuala stagiune și este cotat la 300.000 de euro pe transfermarkt.de.

Sursa foto: Fanatik


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor”, asta după ce în prima repriză s-a consemnat dubla lui Yasser Hassan (7, 41) Gruparea albaiuliană a avut numeroase […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea