Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| A venit iarna în Munții Șureanu, la Poarta Raiului: Hotelierii se gândesc deja la debutul sezonului de schi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A venit iarna în Munții Șureanu, la Poarta Raiului: Hotelierii se gândesc deja la debutul sezonului de schi

După o săptămână de temperaturi de primăvară, la Poarta Raiului, în Munții Șureanu a nins astăzi ca în poveşti, iar stratul de zăpadă depus este deja semnificativ.

Hotelierii din zonă se gândesc deja la debutul sezonului de schi, în zonă existând pârtii pe care zăpada persistă până în luna martie. Temperaturile scad şi cu 10 grade în sud-estul ţării, iar la munte sunt anunţate precipitaţii mixte, scrie sebesinfo.ro.

De la jumătatea săptămânii, vremea se schimbă radical. Un val de aer rece loveşte România. ”O masă de aer rece va determina scăderea valorilor de temperaturi sub ceea ce ar fi normal pentru a doua decadă a lunii noiembrie în ţara noastră”, a anunţat Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

YouTube video

Aceasta spune însă că este prematur ca meteorologii să se pronunţe cum va fi iarna anului 2021-2022. Cert este că până atunci, „avem o lună noiembrie al cărei debut a adus zile de vară şi ne aşteptăm ca cel puţin până la sfârşitul lunii să mai avem astfel de alternanţe de zile mai călduroase, urmate de perioade mai reci”, a declarat directorul ANM.

Mai mulţi investitori locali au construit câteva pensiuni şi hoteluri în zona Poarta Raiului, la aproape 1600 de metri altitudine, dar turiştii sunt destul de puţini din cauza drumului prost de circa 15 kilometri care nu a fost asfaltat din cauza unor probleme birocratice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea