Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| A început Maratonul de vaccinare la Alba Iulia: Cetățenii se pot vaccina cu doze Pfizer sau Johnson&Johnson, pe ritmurile muzicii clasice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| A început Maratonul de vaccinare la Alba Iulia: Cetățenii se pot vaccina cu doze Pfizer sau Johnson&Johnson, pe ritmurile muzicii clasice

Astăzi, 22 mai, a început o nouă campanie de imunizare în Alba Iulia, la Muzeul Principia, unde cetățenii se vor putea vaccina în ritmurile muzicii clasice, având de ales între doza Pfizer sau Johnson&Johnson.

„Scrie ISTORIA PANDEMIEI la Alba Iulia! Vaccinează-te în MUZEUL PRINCIPIA, pe ritmurile muzicii clasice, în cea de-a II-a etapă a ”Maratonului Vaccinării”!

CÂND? Sâmbătă și Duminică, 22-23 Mai, între orele 08:00-20:00.

UNDE? MUZEUL PRINCIPIA din Cetatea Alba Carolina.

CE VACCIN? PFIZER sau JOHNSON & JOHNSON, LA ALEGERE!

BONUS: Toți cei vaccinați vor avea și INTRAREA GRATUITĂ la MUZEUL UNIRII!

Ne implicăm activ și pe mai departe în campania de vaccinare la nivelul municipiului Alba Iulia pentru că avem convingerea că doar așa putem să revenim la normalitate! Ține de fiecare dintre noi să fim și să arătăm că suntem responsabili.

Vom avea foarte mulți voluntari implicați, dar și artiștii noștri de suflet, profesori și elevi ai Liceului de Muzică și Arte plastice “Regina Maria” din Alba Iulia, artiști ai Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba , dar și invitații speciali, Irina și Robert Indrei!

Trupa de TEATRU SKEPSIS va fi acolo pentru a ne descreți frunțile și a ne face să uităm de ac!

Prietenii de la Apulum Bikers și de la Biciclim Alba Iulia vor fi acolo, pe două roți, iar aceia dintre ei care nu s-au vaccinat până acum, o vor face pe ritmurile muzicii clasice.

Le mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru implicarea extraordinară.

Țin să le mulțumesc tuturor celor implicați: în primul rând întregului personal medical, angajaților Primăriei Alba Iulia, Direcției de Sănătate Publică Alba, Societății Naționale de Cruce Roșie Alba, Instituției Prefectului Județului Alba, Consiliului Județean Alba, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, Liceului de Muzică și Arte plastice “Regina Maria”, Muzeului Național al Unirii, Grupului de teatru SKEPSIS, Apulum Bikers și Biciclim Alba Iulia, prietenilor de la Hit FM dar și tuturor partenerilor din MASS MEDIA.

Fă din vaccinare un moment istoric, în inima istoriei României!”, a transmis Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia.

[nggallery id=8166]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea