Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Victorii dramatice pentru Kinder Teiuș și Viitorul Sântimbru, ce-și consolidează locul trei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Etapă spectaculoasă în Liga a 4-a, cu rezultate surprinzătoare și partide dramatice la Galtiu și Unirea. Viitorul Sântimbru s-a impus în prelungiri și și-a consolidat locul 3, profitând de eșecul de la Șugag al echipei lui Fogoroși.

Hidromecanica Șugag – Spicul Daia Română 1-0 (0-0): P. Lazăr (71, penalty). Amfitrionii, primul succes din retur și 3 eșecuri la rând, dăienii – prima înfrângere din 2022.

*Energia Săsciori – Viitorul Vama Seacă 2-1 (0-0): Nazarie (47), Sava (87)/ Gh. Groza (58). Primul succes din retur pentru echipa condusă de Mircea Țîrlea.

*Inter Unirea – Kinder Teiuș 3-4 (0-3): Cr. Popa (51), Val. Drăgan (58, eurogol), Andrea (78, șut de la 35 de metri)/ D. Stanciu (7, 27), Bamboo (32), R. Domșa (48). O altă surpriză a rundei, la Unirea, unde vizitatorii au condus la un moment dat cu 4-0! Kinder a câștigat primul meci sub comanda lui Ioan Ilie, teiușenii având 6 eșecuri la rând, în vreme ce Inter a bifat al doilea insucces din retur.

*Viitorul Sântimbru – Olimpia Aiud 2-1 (1-1): C. Olălău (38), Goguța (90+4)/ Bucșa (20). Trupa din Galtiu a fost la un pas să primele puncte din retur, marcând golul decisiv în prelungiri. O partidă cu multe evenimente: portarul Alexa a apărat un penalty executat de Al. Stan (40) și o bară a oaspeților în minutul 90 (S. Șimandi). În cele din urmă, golul lui Goguța a detașat Viitorul de pretendentele la treapta a treia a podiumului.

Foto: Rareș NICULAȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea