// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Zilele Municipiului Sebeș - 2018

FOTO, UPDATE: Trafic îngreunat pe DN 1, în zona Mănăstirii Dumbrava: Patru mașini s-au ciocnit, iar o persoană este rănită

Traficul se desfășoară cu dificultate marți, pe DN 1, în zona Mănăstirii Dumbrava, după ce patru mașini au intrat în coliziune față-spate. O persoană este rănită ușor.

”Trafic îngreunat pe DN 1, în zona Mănăstirii Dumbrava, din cauza unui accident rutier. Patru autoturisme au fost implicate”, a anunțat Poliția Alba.

În prezent se circulă alternativ, pe o bandă, iar o persoană e rănită, posibil ușor, potrivit IPJ Alba.

UPDATE ora 19.00: Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței în mers. Traficul se desfășoară normal.

UPDATE IPJ Alba: La  data de 12.09.2017, în jurul orelor 17.05, pe Drumul Național 1, la kilometrul 429, în afara localităţii Dumbrava, S.R., de 23 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Aiud – Turda, nu a păstrat o distanţă suficientă  faţă de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din judeţul Maramureş, pe care l-a proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din judeţul Cluj, care, la rândul său, a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Satu Mare.

În urma accidentului, două femei, de 27 şi 48 de ani, ambele pasagere în primul autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419