Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, UPDATE: Albaiulian găsit decedat în apartamentul în care locuia. Pompierii nevoiți să forțeze ușa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a fost găsit decedat în apartamentul în care locuia pe strada Samuil Micu din Alba Iulia.

persoana decedata15Pompierii au fost solicitați, în jurul orelor 18.15, să intervină pentru deblocarea ușii apartamentului în care a fost găsit trupul neînsuflețit al bărbatului.

Solicitarea a fost făcută de vecini, pentru că aceasta nu mai răspundea la telefon și nici la ușă.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii criminaliști, care au demarat o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs decesul bărbatului.

UPDATE: Un vecin a afirmat că nu l-a mai văzut pe vârstnic de săptămâna trecută. El a arătat că decedatul nu avea familie, trăia singur, iar o vecină a sunat, fiind îngrijorată, la numărul de urgență 112.

Bărbatul are 66 de ani, iar apartamentul unde locuia se află pe strada Samuil Micu, bloc F3. Acesta domicilia la etajul 4.

UPDATE 1: Din partea poliției nu există suspiciuni că ar fi fost o moarte violentă. Bărbatul era în evidențele medicului de familie ca fiind cu probleme, iar decesul a survenit din cauza problemelor de sănătate.

Vârstnicul nu are aparținători. Nu se știe de cât timp a decedat, cert este că de câteva zile vecinii nu au mai auzit nicio mișcare. Medicul de familie urmează să-i elibereze certificatul de deces.

[nggallery id=204]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea