Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE: Accident rutier pe DN1 la intersecţia cu Sântimbru. Trei auto implicate, două persoane transportate la spital

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident santimbru03Marţi dimineață, în jurul orei 8.30, pe Drumul Național 1, la intersecția cu localitatea Sântimbru s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma impactului două persoane au fost rănite ușor, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Alba. Trafic blocat.

UPDATE, ora 9.10: Traficul a fost deblocat pe ambele sensuri pe DN 1 – Sântimbru

UPDATE, ora 9.30: Din primele cercetări ale IPJ Alba accidentul s-a produs din cauza unui șofer care a vrut să evite o coliziune față-spate. Pentru a evita mașina din față, șoferul în cauză a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat într-un alt autoturism.

UPDATE, ora 12.20, IPJ Alba: K.N., un tânăr de 23 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autovehiculul care circula în fața sa, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de P.N., de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia şi cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Galda de Jos.
În urma accidentului, K.N. şi conducătorul celui de-al treilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără să rămână internați în spital.
Cercetările sunt continuate.

FOTO: Alexandra MATEŞ

[nggallery id=1959]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea