Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE: Accident rutier pe Calea Moților din Alba Iulia – au fost rănite 4 persoane

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru persoane au fost rănite vineri, în jurul prânzului, în urma unui accident rutier produs în Alba Iulia, pe Calea Moților, în apropiere de cartierul Micești.

Din primele informații rezultă că este vorba despre o coliziune între două autovehicule.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 1: Șoferul unui autoturism a ieșit de pe un drum lateral, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu alt autoturism care se deplasa regulamentar. Surse de la locul accidentului spun că mașina lovită aparține unui agent de poliție. Autoturismele implicate în accident sunt un Nissan și un Ford. Ambii conducători auto și două femei, pasagere în cele două autoturisme au suferit leziuni ușoare.

UPDATE 2:Accidentul rutier a avut loc la intersecția dintre Calea Moților cu str. Abrudului. T.C.C., în vârstă de 20 de ani, din Cugir, aflat la volanul unui autoturism Nissan, nu a acordat prioritate de trecere, la ieșirea de pe str. Abrudului, autoturismului Ford condus de O.L., de 24 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta. Conducătorii auto și două tinere – P.R., de 23 de ani, din Baia de Arieș (pasageră în Nissan) și F.D. de 23 de ani, din Alba Iulia (pasageră în Ford) au suferit leziuni ușoare pentru care nu au necesitat internare în spital”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=201]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea