Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE| Accident rutier lângă Vințu de Jos: Un autoturism a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în șanț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane s-a produs, vineri seara, pe DN7, în apropiere de Lutsch 2000.

accident01
Din primele informații este vorba despre un autoturism, marca Dacia Logan, care a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în șanț. La locul evenimentului a intervenit o ambulanță SMURD de la ISU Sebeș.

UPDATE 1: Șoferul și un pasager au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale și investigații. Din primele cercetări, potrivit IPJ Alba, se pare că pasagerul se află într-o stare mai gravă.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, un tânăr de 19 ani, din Balomiru de Câmp, județul Alba, care, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan, în direcția Șibot – Vințu de Jos, a efectuat o manevră de depășire a unui autoturism care circula in fața, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Șoferul a fost rănit ușor, iar un alt tânăr, de 20 de ani, tot din Balomiru de Câmp, pasager pe locul din fața, a fost rănit grav având o fractură la gleznă.

UPDATE 3: ”Vineri, 09.10.2015, ora 21.21, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pe DN7, în afara localităţii Vinţu de Jos, pentru soluţionarea unui accident rutier. În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că P.M., de 19 ani, din localitatea Balomiru de Câmp, judeţul Alba, în timp ce a condus un autoturism a efectuat manevra de depăşire a unui autovehicul care circula în faţa sa, a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Ca urmare a accidentului, conducătorul auto P.M. a suferit leziuni corporale uşoare iar pasagerul de pe scaunul dreapta faţă a fost rănit grav”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=1104]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea