Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE: Accident rutier la Unirea – coliziune între un TIR și un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a rămas încarcerată în urma unei coliziuni produse între un TIR și un autoturism. Accidentul rutier a avut loc duminică în jurul orei 18.00, pe DN1, pe raza comunei Unirea.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de pompieri Aiud.

Potrivit polițiștilor, un sens de mers este blocat. Se efectuează cercetări.

UPDATE 1: Din primele date comunicate de echipa de cercetare deplasată la fața locului rezultă că șoferul TIR-ului, pentru a evita coliziunea cu un alt autovehicul care a frânat brusc în fața sa, a intrat pe contrasens și a lovit în plin un autoturism înmatriculat în Cluj, condus de o femeie. În urma impactului aceasta a rămas blocată în mașină. Șoferița este rănită dar este conștientă, iar după descarcerare a fost transportată de urgență la spital. Sensul de mers Aiud – Turda esta blocat. Circulația în zonă se desfășoară alternativ și este dirijată de polițiștii rutieri.

UPDATE 2: Autovehiculele implicate în accident sunt un camion Mercedes Atego înmatriculat în Sălaj, condus de P.G.L, in vârstă de 54 de ani din Zalău și un autoturism Opel Vectra înmatriculat în Cluj, condus de H.G.M., în vârstă de 45 de ani, din Cluj-Napoca. Aceasta a suferit leziuni ușoare și a fost transportată pentru investigații și tratament la Spitalul Municipal Aiud.

Potrivit polițiștilor în accidentul rutier a mai fost implicat un al treilea autoturism – un Volkswagen Jetta înmatriculat în București, condus tot de o femeie din Cluj. Mașina a fost lovită de Opel, după impactul cu TIR-ul. Șoferița nu a fost rănită.

[nggallery id=1177]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea