Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ UPDATE: Accident rutier la ieșire din Alba Iulia spre Teiuș – Coliziune între un TIR și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un TIR și un autoturism au fost implicate, duminică seara, într-un accident rutier produs pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Teiuș, în zona Pârâul Iovului.

accident DN1-2Potrivit IPJ Alba, cele două autovehicule au intrat în coliziune iar în urma impactului o persoană a rămas blocată în mașină și a suferit vătămări corporale.Pentru descarcerare și acordarea primului ajutor au intervenit echipaje de la Detașamentul ISU Alba Iulia.

În zonă traficul este restricționat.

Se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: În accident au fost implicate un TIR cu numere de București și un Volkswagen înmatriculat în Alba. Persoana rănită este șoferul autoturismului, care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alba, cu leziuni care necesită investigații și tratament medical de specialitate.

Traficul a fost blocat aprximativ o oră. Începând cu ora 0.20 restricția a fost ridicată iar circulația se desfășoară pe ambele sensuri.

accident DN1-1UPDATE 2:La data de 28.06.2015, ora 22.53, poliţiştii rutieri au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe DN 1, km 385. La faţa locului poliţiştii au stabilit că Nicolae B., de 48 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce a condus un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care tracta o semiremorcă, condusă de P.V., de 38 ani, din comuna Cărpiniș, județul Timiș. Ca urmare a accidentului, conducătorul auto Nicolae B., a suferit o fractură la membrul superior, rămânând internat în spital. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 196 al. 2, si 3 din Codul Penal”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea