Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE/ Accident MORTAL pe A1, în Alba, la Vințișoara: Microbuz cu 19 copii răsturnat în șanț – Șoferul a decedat la scurt timp; copiii sunt în afara oricărui pericol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Hunedoara, și-a pierdut viața, marți, în jurul orei 19.30, într-un accident produs pe autostrada A1, la km 315 (zona Vințișoara), în județul Alba, unde un microbuz care trensporta 19 copii s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Potrivit echipajului ISU care a intervenit la evenimentul rutier, în mașină se mai aflau 19 copii însoțiți de un profesor.

UPDATE 1: Microbuzul este înmatriculat în Hunedoara și transporta spre Deva copiii care se întorceau dintr-o excursie. Se pare că șoferului, în vârstă de 53 de ani, i s-a făcut rău în timp ce conducea, acesta fiind motivul pentru care a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu mașina. Starea lui este deosebit de gravă.

UPDATE 2: În ciuda eforturilor depuse de echipajul ambulanței SMURD, șoferul a decedat la scurt timp după accident.

UPDATE 3: ”În data de 16.05.2017, la ora 19.08, dispeceratul integrat ISU – SAJ Alba a fost anunţat despre producerea unui accident rutier pe A1 la km 315, pe sensul de mers Sebeș – Orăștie. În accident a fost implicat un microbuz cu 19 copii (vârste între 7-9 ani) și 2 adulți.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara și Serviciul de Ambulanță Județean Alba. La sosirea echipajelor, șoferul microbuzului implicat în accidentul rutier se afla în stop cardio respirator, începându-se imediat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori bărbatul în vârstă de 53 de ani, a decedat. După evaluarea primară efectuată, de către medicii ajunși la locul accidentului, au fost diagnosticați cu leziuni minore, respectiv escoriații și contuzii, 12 minori. Copii au fost transportați la UPU Deva pentru reevaluare. Ceilalți 7 copii au fost evaluați, fiind fără leziuni, au fost preluați de părinți.

În urma accidentului, s-a declanșat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Alba la fața locului deplasându-se prefectul județului Alba domnul Hălălai Dănuț-Emil.

Forțele și mijloacele care au intervenit la accidentul rutier sunt:

ISU Alba – 1 autospecială complexă de intervenție, 1 autospecială de descarcerare grea, 1 ambulanță SMURD C1 (terapie intensivă), 1 ambulanță SMURD B2, 1 autospecială grupă operativă și 1 microbuz transport persoane, cu 2 ofițeri și 15 subofițeri (1 medic și 1 asistent de la UPU Alba);

SAJ Alba – 2 echipaje tip B2;

Poliția Autostrăzi – 4 echipaje;

ISU Hunedoara – 1 ambulanță SMURD C1 (terapie intensivă), 1 ambulanță transport victime multiple cu 5 subofițeri (1 medic și 1 asistent de la UPU Deva)”, precizează reprezentantul ISU Alba.

[nggallery id=3967]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea