Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE/ Accident MORTAL la Mirăslău: O persoană a murit și alte patru au fost rănite după o coliziune între trei autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, duminică, pe DN1, pe raza localității Mirăslău, unde trei autoturisme s-au ciocnit, după ce șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

UPDATE: Potrivit Poliției Alba, un bărbat de 62 de ani din Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism în direcția Aiud -Turda, nu ar fi păstrat o distanta suficientă față de un autoturism înmatriculat în Hunedoara, condus de un tânăr de 19 ani, din judetul Hunedoara, iar pentru a evita coliziune cu acesta ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Hunedoara, după care autoturismele au ricoșat in autoturismul condus de tânărul de 19 ani.

În urma accidentului, o femeie de 61 de ani, pasagera în autoturismul înmatriculat în HD, condus de bărbatul de 36 de ani, a decedat în drum spre spital. Alte două persoane, pasagere în acelasi autoturism, conducătorul acestuia precum și șoferul care a provocat accidentul au fost rănite ușor. Cercetările sunt continuate.

Inițial, ISU Alba a anunțat că sunt patru persoane rănite, însă după circa o jumătate de oră una dintre ele a murit. Ceilalți nu au fost răniți grav, din primele date.

”Detașamentul Aiud intervine la un accident rutier pe DN1, pe raza localității Mirăslău, unde două autoturism s-au ciocnit. Sunt patru victime dintre care două încarcerate, conștiente”, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

După câteva ore, Poliția Alba a anunțat că sunt cinci victime.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră este blocată pe DN1 Aiud –Turda, la kilometrul 415+600 de metri(localitatea Miraslău), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Traficul a fost reluat, pe ambele sensuri, după aproximativ o oră

UPDATE 1, comunicat IPJ Alba: La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, poliţiştii din Aiud  au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Drumul National nr. 1, pe raza localității Mirăslău,  județul Alba, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că R.I. ,  un bărbat de 62 de ani, din Cluj – Napoca, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Aiud-Turda, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul condus de B.N., un tânăr de 19 ani, din localitatea Telincu Inferior, jud. Hunedoara, care se afla oprit, în  coloană, iar pentru evitarea coliziunii cu acesta, R.I. a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de A.F., un bărbat de 36 de ani din municipiul Hunedoara.

În urma accidentului, au suferit leziuni corporale 4 persoane (B.B., bărbat de 28 de ani şi B.M., femeie de 38 de ani, pasageri în autoturismul condus de A.F.; R.I. de 62 de ani conducător auto; A.F. de 36 de ani, conducător aut o), iar B.G., o femeie de 61 de ani, pasageră în autoturismul condus de A.F. a decedat în timp ce era transportată la Spitalul Judeţean Alba.

Faţă de R.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vatamare corporala din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea