Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: UPDATE A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție: Un tren a deraiat. Zeci de călători sunt în pericol

Ziarul Unirea

Publicat

în

În zona localității Băiești din județul Hunedoara, duminică dimineața, ultimele 2 vagoane din garnitura unui tren în care se aflau 120 de calatori au deraiat, potrivit IGSU.

A fost activat imediat Planul Roșu de Intervenție, vând în vedere numărul mare al ocupanților din cele două vagoane, aproximativ 20 de persoane.

După sosirea la fața locului a echipajelor ISU Hunedoara, pompierii au constat ca în urma accidentului a rezultat o singură victima, cu posibile fracturi la membrele superioare. După acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, victima va fi transportată la spital.

Totodata, s-au facut verificări printre călători pentru identificarea si altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de ingrijiri medicale.

Trenul se deplasa pe ruta Constanța – Arad. Ultimele două vagoane ale trenului IR 1821, București – Arad, format din șase vagoane, au deraiat, lovind și un stâlp de electricitate.

Toți pasagerii vor fi preluati si transportati in siguranta la Petrosani. Vagoanele NU sunt răsturnate, sunt într-o poziție ușor inclinata. Deraiarea a avut loc pe un sector cu restrictii de viteza.

Au intervenit la fata locului 4 echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Hunedoara.

Traficul feroviar în acea zonă este blocat. Revenim cu informații.

UPDATE: Potrivit lui Raed Rafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, o persoană a fost aruncată din tren. Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 de ani, care se afla în faţa uşii când trenul a deraiat. Aceasta a fost proiectată pe câmp, suferind fracturi la ambele mâini.

sursa: stiripesurse.ro

foto: IGSU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | INCENDIU izbucnit la o anexă gospodărească în Blaj: Intervin pompierii cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE | INCENDIU izbucnit la o anexă gospodărească în Blaj: Intervin pompierii cu două autospeciale Un incendiu a izbucnit marti, 13 august, în jurul orei 15.40 la o anexă gospodărească din Blaj. Citește și: UPDATE | INCENDIU izbucnit la o locuință din Mogoș: Intervin pompierii din Câmpeni și SVSU Mogoș Garda de interventie Blaj intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea