Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia – Viitorul 2002 Târnăveni 3-0 (0-0) | “Alb-negrii”, instrucție la reluare în duelul campioanelor la A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a câștigat net, scor 3-0 (0-0), manșa tur a disputei interjudețene la juniori A1, formația lui Robert Sicoe fiind aproape calificată în etapa superioară a competiției juvenile.

O zi perfectă pentru reprezentantele Albei, în condițiile în care la Under 17 GT Sport Alba Iulia a învins cu 5-2 în deplasare pe Sparta Mediaș.

După joc, oficialii oaspeților au înaintat o contestație, legată de dreptul de joc pentru 7 dintre echipierii advesrarilor, însă Comisia de Disciplină și Etică a FRF a respins-o ca neîntemeiată!

Iar dacă la pauză antrenorul “alb-negrilor” era supărat după prestația elevilor săi din primul mitan, la final s-a consemnat o victorie clară a amfitrionilor, ce au defilat în actul secund. Meciul a avut două reprize diametral opuse, prima însemnând o prestație ștearsă a albaiulienilor, pentru ca în al doilea act, pe fondul căderii fizice a oponenților, gazdele să se impună cu stil.

Asta, după ce înaintea startului jocului au fost unele discuții între brigada de arbitri și oficialii gazdă pe tema dreptului de joc a 7 dintre echipierii Unirii, cei ce au avut vize de FRF, lucrurile lămurindu-se după o consultare mai profundă a reglementărilor în vigoare (în caz contrar, meciul nu se disputa). La reluare, uniriștii au dictat ritmul, au mai ratat o sumedenie de ocazii, în vreme ce campioana din Mureș (ce a terminat neînvinsă campionatul, 12 victorii și două remize, golaveraj 103-11) s-a sufocat. Firesc au căzut și golurile: An. Moldovan (61, după pasa lui Sebaș, albaiulienii fiind în inferioritate, M. Dăscălescu jr. fiind accidentat și părăsind terenul), Harangozo (65, penalty obținut de Banienschi) și Sebaș (85, trecut vârf, după o acțiune individuală în stânga și un șut în colțul lung). Returul se va juca vineri, 10 iunie, la ora 18.00, la Iernut, Unirea Alba Iulia așteptând calificarea scontată la turneul semifinal din 16-18 iunie.

Unirea: N. Itu – Jurj, Pascu, Oneț, Banienschi – M. Cristea, Sebaș, Harangozo, An. Moldovan – M. Dăscălescu jr/ cpt, Căldărar; rezerve Capătă, V. David, Luca Ghioancă (n. 2009). Antrenor Robert Sicoe.

Viitorul: Dragne – Spiridon, Szabo, Istina, Prodan, C. Varga, A. Varga, Sincu, Tiut, L. Ștef, Tompi; rezerve Nemeti, Bereș, Comșa. Antrenor Florin Cherteș.

Arbitru R. Bădărău (Hunedoara), Cr. Bumb (Băcia), C. Prodan (Cisnădie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea