Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia, la turneul semifinal Under 19, după dubla cu Viitorul Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia, campioana Albei la juniorii A1, s-a calificat la turneul semifinal al competiției juvenile organizate de FRF, eliminând Viitorul 2002 Târnăveni (Mureș), în retur scorul fiind egal 1-1.

Și gruparea albaiuliană va găzdui pe „Cetate” jocurile unuia din turneele semifinale, în perioada 15-18 iunie, stabilirea grupelor având loc la FRF, sâmbătă, 11 iunie.

În manșa tur a fost 3-0 pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, returul disputându-se la Iernut, pe stadionul „Cornel Orza”. Iar dacă la Alba Iulia formația din Târnăveni a înaintat o contestație privind dreptul de joc a 7 dintre adverasri (cei cu vize FRF), respinsă de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, în retur s-a apelat la o altă metodă: confruntarea jucătorilor (verificarea persoanei și a legitimației)!

Fără Banienschi, plecat în Italia, cu probleme școlare și Căldăraru – indisponibil, dar cu C. Dănilă revenit după suapendare, uniriștii au avut probleme în prima repriză. Mai întâi, în minutul 13 adversarii au ratat un penalty (șut în stâlpul drept), pentru ca în minutul 42 Viitorul să deschidă scorul prin Bereș – șut în vinclu. Lucrurile s-au liniștit însă total în minutul 60, atunci când Jurj a restabilit egalitatea cu o reluare cu capul (a 10-a reușită a sezonului pentru apărătorul cu apetit ofensiv, al 3-lea marcator al echipei). Cum zarurile erau deja aruncate, în ultimele 10 minute au debutat la „alb-negrii” doi jucători din 2009: Antonia Cordea și Luca Ghioancă (13 ani)!!!

La asemenea nivel au ajuns „alb-negrii” în 2015, sub comanda regretatului Florian Brumaru, când jocurile unei grupe semifinale s-au disputat pe „Cetate”.

Unirea: N. Itu – Jurj, Pascu, Oneț, C. Dănilă – M. Cristea, Capătă, Harangozo, An. Moldovan – M. Dăscălescu jr/ cpt, Sebaș rezerve D. Marcu, V. David, Antonio Cordea (n. 2009), Luca Ghioancă (n. 2009). Antrenor Robert Sicoe.

Arbitri: G. Feleki, Eniko Kopriva-Biro, Z. Tamasi (Odorheiu Secuiesc)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea