Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia, cu C. Cristea și Mincă printre noutăți la reunire | În 9 august, ședință extraordinară pentru preluarea echipei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amânată în două rânduri, reunirea divizionarei terțe Unirea Alba Iulia s-a produs în această după-amiază, cu 25 de jucători prezenți la antrenamentul de pe “Cetate”, condus de antrenorii Marcel Rusu și Mircea Oprea, o revenire fiind aceea a lui Raul Oargă (fost antrenor la Voința Stremț) – noul director sportiv al albaiulienilor.

Viceprimarul Emil Popescu a discutat pe pista arenei cu jucătorii “alb-negri” pe tema marii mutări a verii, în 9 august fiind fixată o ședință extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia, cu temă clară, preluarea echipei de către autoritățile locale, prin intermediul CS Municipal Unirea Alba Iulia (și reprezentanții acestui club au fost prezenți la întrevedere). „Vrem ca în 2024 să sărbătorim Centenarul Unirii cu o promovare în Liga 2„, a fost mesajul viceprimarului Popescu, problema majoră în acest interval de timp fiind rezolvarea datoriilor sportive, într-o formă sau alta.

*Doi “stranieri”

Au fost și noutăți, între care se disting portarul Mihai Mincă (va începe pregătirea de mâine) și mijlocașul Călin Cristea, ambii lansați de Unirea Alba Iulia, fotbaliști liberi de contract după experiențele la CSU Alba Iulia și CSM Reșița. Alte nume noi au fost Epure (atacant, Voința Stremț), David Hadas (portar, 17 ani, ligile inferioare Italia), S. Stan (LPS Sebeș), Ionaș-Rădoi (16 ani, Viitorul Vama Seacă). Au mai fost prezenți alți doi stranieri, Jandilan Balop (2003, fundaș, din Camerun, are și cetățenie belgiană) și belgianul Yuanis Mokou Temdieu (21 de ani, crescut de Anderlecht, ultima dată la Bodens BK, Suedia), cei doi fiind și în primăvară în probe. Au mai fost prezenți Bakcsi, Olawuseun, Ispas, Cîrloanță, Lupea, juniorii An. Moldovan, Oneț, M. Cristea, Sebaș și C. Dănilă; Bârdea, Fetița, Mâlnă, Dehelean, Harangozo și F. Morar (revenit după indisponibilitate).

Comparativ cu lotul sezonului trecut, au plecat Ciorgovean și Sg. Tineiu, iar Scrob încă oscilează în privința continuării activitățiii fotbalistice, în condiițile în care are ofertă pentru un job tentant. Mai sunt așteptați Adnan (algerian), Indrei și Iepure (Victoria Viișoara). Se încearcă legarea unui amical pentru sâmbătă, în condițiile în care Viitorul Vama Seacă are fixat un alt test.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea