FOTO: Unde poți găsi PARCARE în Alba Iulia, de Ziua Națională – Hărțile cu parcări amenajate pentru autoturisme și autocare. Harta cu traseele autobuzelor de transport public

Paul Voicu - Primar 2020

Organizatorii evenimentelor ce se vor desfășura la Alba Iulia le solicită celor care doresc să participe la aniversarea Centenarului să țină cont de capacitatea limitată de stocare în privința parcărilor și să utilizeze alternativele provizorii propuse. Pentru orientare, turiștii au la dispoziție site-ul ziuaromaniei.ro, respectiv acest link https://ziuaromaniei.ro/info-utile/.

Harta parcărilor pentru autoturisme:

ELIT

Harta parcărilor pentru autocare:

Mihail David - 2020

Harta cu traseele autobuzelor de transport public:

În afara zilelor de 28 și 29 noiembrie, când interdicțiile vizează zona de repetiții pentru ceremonialul militar, începând cu 30 noiembrie de la ora 14.00 (excepție situația în care se constată valori crescute de trafic înainte de ora14.00) se va activa sistemul de parcaje suplimentar, cu preluare din stațiile aferente de către operatorul de transport public.

În ziua de 30 noiembrie, locuitorii municipiului vor putea circula, in afara perimetrelor destinate ceremoniilor, ținând cont de recomandarea de a utiliza autovehicule cat mai puțincu putință. De altfel, este esențial ca pentru a păstra un echilibru în trafic,acolo unde este posibil, să se utilizeze curțile și parcările interioare.

Turiștii cărora li s-a garantat spațiu de parcare de către unitățile de cazare, vor putea ajunge pana la destinație și în data de 30 noiembrie.

Pentru ziua de 1 Decembrie accesul auto va fi limitat total, iar mașinile vor fi dirijate exclusiv către parcările temporare, de către polițiști și voluntari.

Se evidențiază trei rute majore, trasate cu roșu, galben și albastru, pe care vor circula la interval de 15 minute autobuzele STP.

Proprietarii autoturismelor care vor fiparcate în jurul orașului vor primi tichete cu numărul parcării și linia deautobuz pe care aceasta este situată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...