Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Un TIR cu peste 600 de porci s-a răsturnat pe DN6, în Giurgiu: Drumul este blocat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un TIR cu peste 600 de porci s-a răsturnat pe DN6, în Giurgiu: Drumul este blocat

Un autotren care transporta peste 600 de porci vii s-a răsturnat, joi după-amiază, pe drumul naţional 6, în judeţul Giurgiu. Prima evaluare arată că nu sunt animale moarte.

Potrivit ISU Giurgiu, autotrenul încărcat cu porci s-a răsturnat pe carosabil în localitatea Valea Plopilor, zona Dealul Turcului.

Primele date de la locul accidentului arată că în cabină se aflau şoferul şi un pasager, aceştia fiind găsiţi conştienţi şi cooperanţi şi primind asistenţă medicală. În TIR se aflau aproximativ 650 de porci, iar o primă evaluare arată că nu sunt animale decedate.

La ora transmiterii acestei ştiri, DN 6 este blocat şi se aşteaptă un alt autotren al firmei transportatoare pentru a muta animalele şi pentru a ridica TIR-ul răsturnat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023 Ministerul Justiției a emis noul ordin privind taxele notariale pentru anul 2024, iar acestea sunt mai mari decât în anul 2023. Procura notarială este un instrument esențial pentru delegarea unor atribuții legale către o altă persoană, numită mandatar, care acționează în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea