Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Un tânăr din Sebeș plecat în misiune în Africa, a participat la construirea unei clinici într-un sat din Uganda, unde localnicii primesc consultații gratuite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul Lukas Lutsch, din Sebeș, participă la proiectul ”Împreuna Pentru Africa” și le trimite, periodic, celor de acasă, vești despre realizările la care ia parte în misiunea sa.

De această dată a transmis că s-a finalizat și inaugurat clinica din sautul Buyaga, localitate în care se construiește o bază de misiune care să întâmpine nevoile comunităților care cuprinde și o școală cu internat, o bibliotecă și un centru de pregătire a pastorilor și liderilor creștini.

La inaugurarea clinicii a participat și o echipă medicală din SUA, care a oferit ochelari şi consultaţii gratuite pentru toți localnicii.

”Sperăm cu adevărat că acest loc va fi unul de vindecare pentru mulţi şi o binecuvântare pentru această comunitate”, spune tânărul misionar.

Scopul proiectului ”Împreună pentru Africa” este de a ajuta membrii comunității să folosească resursele existente și să învețe să dezvolte noi moduri și mijloace prin care să își îmbunătățească nivelul de trai.

Potrivit Asociației Hannah, care a demarat proiectul în anulo 2011, mai mult decat ridicarea standardului de viață, se dorește expunerea comunității la un model de viață creștină biblică, și la mesajul evangheliei în tribul semi-nomad Karamojon.

FOTO: facebook

[nggallery id=6370]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea