Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

FOTO: Un tânăr albaiulian a câştigat 1800 de euro la emisiunea Kiss Cash. Află cine e şi ce vrea să facă cu banii

Alexandra Mates

Publicat

în

Are doar 17 ani, este elev la Liceul Economic “Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia, este kissoman şi …a avut noroc. Cosmin Nicolae Mîrza a câştigat potul de 1800 de euro la Kiss Cash, la sfârşitul săptămânii trecute. 

Cosmin a ascultat hiturile Kiss FM, a fost sunat de DJ-ii Kiss FM şi a ştiut să spună care a fost ultimul hit ce s-a auzit la radio, fiind astfel câştigătorul potului de 1800 de euro.

Banii câştigaţi şi-i pune deoparte, vrea maşină la 18 ani!

Deşi nu are planuri definitive cu banii câştigaţi, Cosmin se gândeşte să păstreze potul până împlineşte 18 ani şi reuşeşte să-şi ia permisul de conducere şi, poate cu ajutorul părinţilor, îşi va cumpăra o maşină.

 Bebeluşa Oana: „Mai că ţi-aş da o sută de euro de la mine!”

 El a fost în data de 15 octombrie  invitatul Cârcotaşilor în studioul Kiss FM. A fost invitat să intre în direct cu ascultătorii Kiss FM, ocazie cu care a fost întrebat de către Mihai Găinuşă ce vârstă crede că are Oana Paraschiv. „Cel mult 19 ani”, a declarat Cosmin, făcând-o pe Oana să exclame: „Mai că ţi-aş da o sută de euro de la mine!”.

 Şi tu poţi câştiga la Kiss Cash!

 Dacă vrei următorul pot la Kiss Cash, înscrie-te acum prin SMS la 0735 600 100 (tarif normal) cu nume, prenume şi oraşul în care auzi Kiss FM sau online la www.kissfm.ro ori pe www.facebook.com/kissfmromania. Ascultă apoi Kiss FM şi, dacă te sună DJ-ii Kiss FM, ai 20 de secunde să le spui ce hit s-a auzit mai înainte la radio. Dacă n-ai fost pe fază, pe urmă poţi hotărî la cine să ajungă 100 de euro. Dă-i DJ-ului numărul de telefon al unui prieten. Dacă el ştie cine l-a recomandat, Kiss FM îi dă 100 de euro

 Sursa: Facebook kissfm

[nggallery id=476]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea