Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Un șofer din Alba Iulia, implicat într-un ACCIDENT mortal în Făgăraș. Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident-D-na-Stanca-14.04.15_03Un accident rutier grav, în care a fost implicat un șofer din Alba Iulia, a avut loc marți seara, în Făgăraș. Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața, după ce, șoferul albaiulian, un bărbat de 45 de ani ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul vehiculului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu mașina condusă de tânărul din Voila.

Potrivit IPJ Brașov, în data de 14 aprilie 2015, în jurul orei 22.40, un bărbat de 45 ani din Alba Iulia conducea o autoutilitară pe strada Doamna Stanca din municipiul Făgăraș și, ajungând în dreptul imobilului cu numărul 128, a pierdut controlul volanului și autoutilitara condusă de el a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un tânăr de 23 ani din comuna Voila, județul Brașov.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului,precum și cu rănirea unui tânăr de 17 ani aflat în autoturismul implicat în accident.

Cercetările sunt continuate de polițiștii făgărășeni, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: bunaziuafagaras.info

[nggallery id=335]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea