Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Un bărbat din Alba, stabilit în Spania, prinde „monștrii” pe râul Ebru: Captură record, un somn de 2 metri jumătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba, stabilit în Spania, prinde „monștri” pe râul Ebru: Captură record, un somn de 2 metri jumătate.

Drașovean Bogdan Ioan este originar din cartierul albaiulian Micești și de mai bine de 10 ani este stabilit în Spania.

Albaiulianul este pescar profesionist și deși plecat pe meleaguri străine nu și-a abandonat pasiunea. Bărbatul obișnuiește să pescuiască pe râul Ebru și se poate lăuda cu „monștrii” pe care îi prinde în Spania.

Bărbatul are la activ mai multe capturi de somni de peste 2 m. Dacă până acum recordul său era de somni de 2 metri și 14 cm și 2 metri 28 cm, azi noaptea albaiulianul le-a doborât.

Somnul pescuit de acesta a avut 2,52 metri. Toți peștii sunt eliberați chiar dacă în Spania este interzis să li se dea drumul.

[nggallery id=7330]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea