Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Ultima zi în băncile şcolii pentru elevii din an terminal de la Colegiul Economic din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Colegiul Economic Alba Iulia53S-au văzut acum şi se vor mai vedea peste 10 ani, în băncile Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia. Elevii din an terminal au avut astăzi ultima oră de dirigenţie şi respectiv ultima oră în care s-a strigat catalogul. 

Cu nostalgie pentru cei patru ani, dar şi cu emoţii pentru încheierea ultimelor medii şi pentru examenul care stă să înceapă, elevii au venit frumos îmbrăcaţi, au împodobit holurile liceului şi sălile de clasă şi au spus prezent pentru ultima dată. Tot astăzi, s-a scris pentru ultima dată în album, pentru ca fiecare dintre elevi să rămână cu o amintire frumoasă, nostalgică sau sinceră.

La ora 9.30 a avut loc schimbul de chei în curtea şcolii, elevii de clasa a XI-a fiind acum cei mai responsabili. Ultima oră de dirigenţie s-a terminat la ora 12.00, urmând ca toţi elevii de clasa a XII-a să meargă în sala profesorală pentru serenadă.

Premierea elevilor va avea loc mâine, la ora 14.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar vineri va fi ultima lor petrecere în calitate de colegi, banchetul.

[nggallery id=1826]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea