FOTO: Ultima zi în băncile şcolii pentru elevii din an terminal de la Colegiul Economic din Alba Iulia

Colegiul Economic Alba Iulia53S-au văzut acum şi se vor mai vedea peste 10 ani, în băncile Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia. Elevii din an terminal au avut astăzi ultima oră de dirigenţie şi respectiv ultima oră în care s-a strigat catalogul. 

Cu nostalgie pentru cei patru ani, dar şi cu emoţii pentru încheierea ultimelor medii şi pentru examenul care stă să înceapă, elevii au venit frumos îmbrăcaţi, au împodobit holurile liceului şi sălile de clasă şi au spus prezent pentru ultima dată. Tot astăzi, s-a scris pentru ultima dată în album, pentru ca fiecare dintre elevi să rămână cu o amintire frumoasă, nostalgică sau sinceră.

La ora 9.30 a avut loc schimbul de chei în curtea şcolii, elevii de clasa a XI-a fiind acum cei mai responsabili. Ultima oră de dirigenţie s-a terminat la ora 12.00, urmând ca toţi elevii de clasa a XII-a să meargă în sala profesorală pentru serenadă.

Premierea elevilor va avea loc mâine, la ora 14.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar vineri va fi ultima lor petrecere în calitate de colegi, banchetul.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

Roxana Valentina 28 mai 2014 at 13:16

Heii nu-i corect! Cu 12 C unde sunt pozele ?:-w

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...