Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Uber a ajuns la Alba Iulia. Cum puteți beneficia de 4 curse gratuite până la 11 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Uber a ajuns la Alba Iulia. Cum puteți beneficia de 4 curse gratuite până la 11 lei

Începând cu această după-amiază, aplicația Uber este disponibilă în Alba Iulia, al șaptesprezecelea oraș din România către care compania se extinde. Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. 

-Începând de astăzi, locuitorii orașului Alba Iulia pot comanda un Uber prin simpla apăsare a unui buton
-Prin lansarea în Alba Iulia, Uber este acum prezent în 17 orașe din România
-Utilizatorii noi din Alba Iulia se vor bucura de 4 curse gratuite, pentru până la 11 lei/cursă, prin utilizarea codului HELLOALBA

Utilizatorii din Alba Iulia vor putea călători în siguranță și cu ușurință, ajungând la destinație după un timp de așteptare de doar câteva minute.

Începând de astăzi și până la data de 8 mai, utilizatorii din Alba Iulia se vor bucura de câte 4 curse gratuite până la 11 lei/cursă* folosind codul HELLOALBA.

În România, Uber este acum disponibil în 17 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Bacău, Buzău, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Alba Iulia, un oraș la care ne gândim de ceva vreme. Tehnologia și mobilitatea sunt accesibile la o singură apăsare de buton, iar locuitorii orașului sunt deschiși la a explora noi posibilități și alternative de transport. Vrem să devenim un partener de încredere și pe termen lung pentru autoritățile locale și pentru utilizatorii din Alba Iulia.” – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania.

În Alba Iulia, Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute.

Cum funcționează Uber

-Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
-Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
-După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
-Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
-Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
-Oferă rating și feedback șoferului
-După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Cum se utilizează codurile promoționale:

-Deschide meniul de sus al aplicației
-Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOALBA pentru pentru 4 curse gratuite cu UberX, în limita a 11 lei/cursă
-Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarele curse Uber
-Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Alba Iulia până la data de 08.05.2022

Siguranța pe primul loc

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Alba Iulia beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

*Codul promoțional este valabil pentru 4 curse în limita a 11 lei/cursă. Codul poate fi utilizat o singură dată și este valid între 5 și 8 mai.

Despre Uber

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole. În România, Uber este disponibil în 17 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia. Mai multe informații despre serviciile Uber: https://www.uber.com/ro/ro/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea