Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Trei elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Șah

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificați la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Șah.

Sportul minții, șahul, este un joc complex care dezvoltă gândirea logică, puterea de concentrare, creativitatea și capacitatea de a lua cele mai bune decizii într-un timp foarte scurt. Prin multă practică, elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, care îndrăgesc acest sport, reușesc să dezvolte strategia de joc care să-i ajute să înregistreze rezultate foarte bune pe tabla de șah.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: BACALAUREAT 2024: Modele de subiecte pentru elevii de clasa a XII-a, publicate de Ministerul Educației

În etapa locală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, desfășurată sâmbătă în colegiul militar, s-au obținut trei calificări în etapa județeană a competiției. Eleva sergent Alexandra Kiss (clasa a XII-a) s-a clasat pe locul I, iar elevul fruntaș George Carare (clasa a X-a) și eleva Denisa Scrobotă (clasa a IX-a), pe locul III.

Citește și: Bacalaureat 2024: Ce vor avea de învățat elevii pentru examenul maturității. Programa COMPLETĂ pentru limba și literatura română

De menționat sunt și rezultatele bune înregistrate de eleva Bianca Salati-Dragoș (clasa a IX-a), locul IV, elevul fruntaș Andrei Jude (clasa a X-a), locul V și elevul caporal Ionuț Marian (clasa a XII-a), locul VII.

Șahiștii în uniformă sunt coordonați de locotenentul Alexandru Simion.

Citește și: Bacalaureat 2024: Modele de subiecte pentru probele de competențe, publicate de Ministerul Educației

Etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la șah se va desfășura pe 9 decembrie și va fi găzduită tot de Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Felicitări tuturor, mult succes pe mai departe!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea