Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Trecerile de pietoni din Ampoi 3 şi de pe strada Cloşca din Alba Iulia, supraînălțate cu dale. Circulație rutieră restricționată în zonele respective

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi dimineaţa, circulaţia rutieră pe strada Cloşca din Alba Iulia a fost restricţionată pentru derularea unor lucrări la carosabil. De asemenea, în decursul amiezii, au demarat lucrările şi în Ampoi 3. Este vorba despre înălţarea trecerilor de pietoni pe străzii respective, prin montarea de dale. Astfel, şoferii vor fi obligaţi să încetinească în apropierea acestora.

Lucrările au debutat la primele ore ale dimineţii pentru amenajarea trecerii de pietoni pe strada Cloşca şi la amiază în Ampoi 3. Potrivit muncitorilor care lucrează la realizarea lor, această măsura s-a luat pentru că pe porțiunea respectivă de drum se circulă cu viteză mare.

Pe strada Cloşca au avut loc de-a lungul timpului mai multe accidente, unele mortale, datorate vitezei de circulaţie şi nerespectarea indicatorului care semnalizează trecerea pentru pietoni.

Reamintim că treceri de pietoni similare au mai fost amenajate în municipiul Alba Iulia, pe strada Nicolae Bălcescu, respectiv pe Octavian Goga, în dreptul Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” și în dreptul Casei de Pensii și Poliției Alba şi pe strada Mărăşeşti.

[nggallery id=3844]

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea