Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Transalpina va fi redeschisă circulației, integral, weekend-ul viitor: Anunțul Ministerului Transporturilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transalpina va fi redeschisă circulației, integral, weekend-ul viitor: Anunțul Ministerului Transporturilor

Cea mai înaltă șosea din România, Transalpina, va fi redeschisă circulației, integral, weekendul viitor, a anunțat secretarul de stat Irinel Ionel Scrioșteanu.

„Am fost pe traseul Transalpinei (DN67C), împreună cu domnul Iulian Popescu – prefectul județului Gorj, domnul Ion Iordache – senator de Gorj și cu domnul Călin Cosmin Petruț – director DRDP, pentru a verifica starea drumului pe sectorul de drum dintre Rânca și Obârșia Lotrului, în urma perioadei de iarnă și a nămeților de zăpadă, care până acum 2 săptămâni, ajungeau până la 5 metri înălțime.

Țin să mulțumesc, în mod special, responsabililor care au avut dificila misiune de deszăpezire a Transalpinei, în condiții extrem de reduse de vizibilitate și de manevră, având în vedere că a nins până acum 3 săptămâni, și anume domnului Negucioiu Dragoș – șeful de district și domnului Popescu Iustin”, a scris Irinel Ionel Scrioșteanu pe Facebook.

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba.

Foto: Facebook Irinel Ionel Scrioșteanu

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea