Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Tragedie în comuna Crăciunelu de Jos: Bărbat de 65 de ani, găsit decedat într-un șant de colectare a apei pluviale, lângă calea ferată

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

decedat sant craciunelu de jos02Un bărbat de 65 de ani a fost găsit fără viață, luni dimineața, într-un șanț de colectare a apei pluviale, aflat în imediata apropiere a căii ferate din comuna Crăciunelu de Jos.

Din primele date, trupul neînsuflețit al bărbatului (R.I.), care zăcea în șanț, a fost găsit chiar de către soție. Aceasta s-ar fi dus să-l caute, după ce duminică seara a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Potrivit unor localnici aflați la fața locului, în drumul lui spre casă, bărbatul ar fi alunecat și ar fi a căzut în șanțul de colectare a apei pluviale, unde s-a înecat.

Șanțul respectiv a fost săpat de către CFR, în timpul lucrărilor de modernizare la calea ferată.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al IPJ Alba și medicii legiști, pentru a stabili cu exactitate cauza morții.  În urma primelor cercetări, corpul nu prezintă urme de violență și este posibil ca bărbatul să se fi aflat sub influența alcoolului. Cercetările în acest caz continuă.

Menționăm că în zona unde s-a petrecut tragedia, exista înainte amenajat un drum la nivel cu calea ferată, care permitea trecerea chiar și cu mașinile. Acesta a fost desființat în timpul lucrărilor de reabilitare, iar acum oamenii trebuie să parcurgă un drum de aproximativ un kilometru pe lângă calea ferată, pentru a ajunge la bariera din Bucerdea și apoi în sat. Revoltați, localnicii spun că au fost ”rupți de lume” și că nici măcar gunoiul nu mai vin să-l colecteze în zonă.

Imaginile de mai jos au fost primite pe adresa redactiei.

[nggallery id=2551]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea