Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| Traficul rutier spre Cugir, deviat pe centura de la Vinerea, din cauza unor lucrări de reabilitare a pasajului de trecere a căii ferate

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Reprezentanții primăriei Cugir spun că dacă condițiile meteo permit finalizalizarea ultimelor intervenții la nivelul carosabilului de la intrarea pe centură, incepând de sâmbătă cugirenii vor ieși din localitate pe nouă variantă ocolitoare a localității Vinerea. Deschiderea circulației pe centură are loc în contextul în care vor avea loc lucrări de reabilitare a pasajului de trecere a căii ferate dintre Cugir și Vinerea.

Timp de aproape o săptămână traficul rutier va fi direcționat exclusiv pe nouă centură, motiv pentru care Primăria Cugir atenționează călătorii și firmele de transport în comun cu privire la modificarea stațiilor.

„Precizăm că centură ocolitoare este în curs de finalizare, partea carosabilă fiind deja pregătită pentru circulație. Mai sunt de realizat unle lucrări auxiliare (în afară părţii carosabile) care pot fi făcute fie cu restricționarea traficului, fie cu blocarea lui, în funcţie de decizia contructorului”

Potrivit primarului, Adrian Teban e posibil inaugurarea noii variante ocolitoare aibă loc în cel mult două săptămâni

Circulația transportul public din localitatea Vinerea spre Cugir se va desfășura pe traseul Str.Principala nr.315, Monument, ieșire Vinerea spre Sibot, Centură Vinerea, Cugir, iar sensul Cugir-Vinerea se va desfășura pe traseul Cugir, Centură Vinerea, Intrare Vinerea spre Sibot, Monument, str,Principala nr.388. Stațiile rămân aceleași și programul de transport public nu se modifică.

– transportul interurban cu plecare din Cugir va fi deviat pe Centură Vinerea-str.Culturii-Str.Principala, iar transportul interurban spre Cugir va fi deviat de pe str. Principla pe Str.Culturii-Centură Vinerea-Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Modificarea regulamentului de funcționare a parcărilor de reședință, retras de Primăria Alba Iulia

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Modificarea regulamentului de funcționare a parcărilor de reședință, retras de Primăria Alba Iulia Primăria municipiului Alba Iulia a anunțat  retragerea proiectului de hotărâre nr. 336/2024 privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de reşedinţă din municipiul Alba Iulia, aprobat prin Hotărârea Consiliului local al municipiului Alba Iulia nr. 412/2021 cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea