Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Toda Emanuela, MÂNDRIA Colegiului „Avram Iancu” Câmpeni: UNICA medie de ZECE curat din județ la Bacalaureat 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Toda Emanuela, MÂNDRIA Colegiului „Avram Iancu” Câmpeni: UNICA medie de ZECE curat din județ la Bacalaureat 2023

Luni, 3 iulie, pe portalul Edu.ro au fost publicate notele la Bacalaureat 2023. În județul Alba a fost înregistrată doar o singură medie de zece curat.

Merituoasa este Toda-Puiuleț Emanuela-Coralia, elevă la Colegiul Național „Avram Iancu”, Câmpeni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Examenul de Bacalaureat a fost destul de greu, cel puțin la nivel de idee. În sine, e destul de accesibil, dar societatea a creat în jurul lui o bulă de stres care pune presiune pe tine la fiecare pas. De aceea, emoțiile cele mai mare le-am avut înainte sa primesc subiectele, după fiind doar un alt exercițiu pentru care ma pregătisem deja. Subiectele de anul acesta mi s-au părut accesibile. Au avut și puncte dificile, dar o nota de trecere era ușor de obținut”, a spus tânăra pentru ziarulunirea.ro.

Emanuela a studiat la profilul matematică-informatică și își dorește să continue în același domeniu la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

„Pregătirea mea suplimentara a constant în teste de antremanet rezolvate regulat. Totuși, ceea ce m-a ajutat cel mai mult a fost faptul ca pe parcursul celor 4 ani de liceu am învățat constant, clasa a 12-a reprezentând doar un an în care am recapitulat ce învățasem deja. Am avut norocul sa am parte de cei mai buni profesori la materiile de bac, profesori care s-au ocupat din timp de noi, ne au ajutat sa înțelegem materia și au avut răbdare cu sufletele noastre de copil. În plus, la română m-a ajutat mult participarea la Olimpiada Națională ,,Lectura ca abilitate de viață”. În cadrul pregătirii mele pentru aceasta mi-am dezvoltat abilitatea de a ma exprima, de a ma juca cu cuvintele, capacitate care mi-a fost de folos la redactarea lucrării de bac. Mai departe as vrea sa merg la UBB la Facultatea de Matematica și Informatica pe secțiunea de Informatică”, ne-a povestit Emanuela.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea