Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Tineri cu Sindrom Down din Blaj, premiați la festivalul concurs ,,Flori de Speranță” Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 21- 22 septembrie 2021, Darius Velicea și Florin Orian, din cadrul Serviciului de Ajutor Maltez – Filiala Blaj, au participat, la Cluj Napoca, la un festivalul concurs ,,Flori de Speranță”, organizat de Asociația Down – Centrul Educațional Raluca din Cluj-Napoca.

În prima zi a festivalului copiii/tinerii cu Sindrom Down și-au prezentat talentele, Darius printr-un dans contemporan care a imitat dansul roboților, iar Florin prin prezentarea unui moment inedit de Beatbox, care este o forma de percuție vocală ce implică, în primul rând, arta de a imita tobele, folosind gura, buzele, limba și vocea.

În cea de a doua zi a concursului a fost susținută proba de defilare, prin care fiecare participant și-a prezentat costumația, defilând pe scenă pe o melodie aleasă în funcție de personalitatea fiecărui concurent.

Cei doi beneficiari ai Serviciului Maltez Blaj au participat cu tablouri pictate de ei și la concursul de pictură pe pânză, unde Florin Orian a luat un binemeritat loc 1.

La sfârșitul evenimentului, toți copiii au fost felicitați și premiați, iar Florin Orian a câștigat și titlul de Mister Perseverență 2021.
Mulțumim oamenilor dragi care ne-au fost alături: prof. Cornelia Mărginean, Mariana Ciulea, Maria Pănăzan, Cica Rodean, Dana Râșnita-Catrinoiu, Cristina Oltean și Maria Brad.

Crina Velicea,

Președinte Serviciul de Ajutor Maltez – Filiala Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea