Rămâi conectat

Sport

FOTO: Terenul din „Arini” – un dezastru! Armando Popescu: „Este cea mai proastă suprafaţă de joc din Liga a IV-a” | Partida Şurianu Sebeş – CS Ocna Mureş, mutată la Vinţu de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

teren-arini-surianu-sebes-6Suprafaţa de joc a Stadionului „Arini” din Sebeş este într-o stare deplorabilă, acest fapt obligându-i pe oficialii Şurianului Sebeş să mute la Vinţu de Jos (duminică, 27 noiembrie, ora 10.30), partida din ultima rundă a turului Ligii a IV-a, cu CS Ocna Mureş.

De-a lungul ultimilor ani, formaţiile s-au plâns mereu de starea deplorabilă a condiţiilor oferite de terenul din „Arini”, care a devenit o chestiune majoră, în condiţiile în care echipa locală batre la porţile Ligii a 3-a, iar refacerea suprafeţei ar trebui să devină o preocupare pentru cei ce au baza în administrare, respectiv LPS Sebeş! Sunt semnale că primăria municipiului Sebeş ar dori să preia baza sportivă, în intenţia de a investi.

Gazonul a ajuns la limita impracticabilului, fiind o adevărată problemă pentru echipele ce evoluează în „Arini”, un motiv suplimentar fiind suprasolicitarea sa, de pildă, sâmbătă, fiind prevăzute în „Arini” trei jocuri de juniori.

Eu i-aș invita pe cei din administrația locală la o partidă de „fotbal” aici, în asemenea condiții. Terenul este un dezastru, un câmp denivelat plin de gropi, şi putem afirma fără a greşi că este cea mai proastă suprafaţă de joc din Liga a IV-a! Nu se poate numi fotbal ceea ce se petrece acolo! Mai degrabă vorbim de fuga după iepuri, printre brazde„, a comentat Armando Popescu, finanţatorul echipei Şurianu Sebeş.

Din păcate liderul cu maximum de puncte al celui de-al 4-lea eşalon nu se poate bucura alături de suporteri pentru performanţa din tur, fiind obligată să găsească un teren acceptabil, pentru ca echipa condusă de Mihai Manea şi Doru Oancea să poată juca fotbal şi să se exprime la un nivel ridicat din punct de vedere tehnico-tactic.

[nggallery id=3042]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea