Rămâi conectat

Sport

FOTO: Tenismenii de la TC SUN Alba Iulia, rezultate semnificative la Cupa „Cristal” Hunedoara! Briana Moldovan și Alexia Negrescu au câștigat turneul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tinerii tenismeni din Cetatea Marii Uniri, legitimați la TC SUN Alba Iulia s-au remarcat recent la Cupa „Cristal” Hunedoara, un important turneu disputat la Hunedoara, doi dintre aceștia clasându-se pe prima poziție: Briana Moldovan și Alexia Negrescu, iar alți trei au urcat pe podium.

De curând a a avut loc turneul de tenis de câmp „Cupa Cristal”din localitatea Hunedoara, competiție la care clubul TC Sun din Alba Iulia a avut 10 sportivi participanți dintre care 5 au încheiat turneu cu rezultate semnificative.
La categoria 10 ani feminin Briana Moldovan a obținut locul 1 după ce a câștigat 3 meciuri consecutive pe un tablou de tip eliminatoriu. La 10 ani masculin Andrei Damian a câștigat locul 2 iar Cătălin Baciu-Sarmes locul 3. Lucas Stoia a jucat finala la categoria 12 ani masculin și a obținut locul 2. La categoria 14 ani feminin Negrescu Alexia a câștigat locul 1.
Antrenorii acestor jucatori sunt Călin Moldovan și Doru Brândușan iar pe partea de pregătire fizică sunt implicați Nicoleta și Lucian Nicolescu. „Transmitem tuturor jucatorilor de la TC Sun felicitari pentru meciurile disputate si rezultatele obținute, precum și un gând bun tuturor părinților, antrenorilor și susținătorilor prezenți la turneu„, a precizat Cristina Moldovan, reprezentantul TC SUN Alba Iulia, un club tot mai prolific în plan național.

De asemenea, la categoria 12 ani feminin Daria Gligor a câștigat locul 1 la simplu și dublu alături de partenera ei Oana Federica de la CSU Tg. Mureș, tenismena antrenându-se la TC SUN Alba Iulia.

[nggallery id=4402]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea