// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

FOTO: “Târgul Mărțișorului” la școlile din comuna Meteș. Elevii au confecţionat mărţisoare, care au fost puse spre vânzare

Mărţişorul este simbolul primăverii, al optimismului şi al preţuirii. Munca elevilor din ciclul primar, de la școlile din comuna Meteș a fost răsplătită astăzi în cadrul evenimentului ‘’Târg al Mărțișorului’’.

Este primul an în care elevii din clasele primare ale şcolilor din comuna Meteş au confecţionat mărţisoare, care au fost puse spre vânzare. Primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruța, alături de viceprimarul comunei Dan Sânzâiana, au vizitat toate școlile din comună și au cumpărat mărțișoare de la copii, pe care le-au dăruit, ulterior doamnelor și domnișoarelor prezente, în cele 4 școli. Adevărate opere de artă, mărțișoarele au fost expuse în holurile şcolilor din Tăuţi, Ampoiţa, Presaca Ampoiului şi Meteș.

„Mă bucur că, acțiunea ‘’Mărțișorul’’ de astăzi a adus un zâmbet pe fața copiilor, dar și a celor prezenți la eveniment. Banii pe mărţişoare le-au rasplatit copiilor munca depusă. Cu această ocazie, le doresc doamnelor și domnișoarelor, de 1 Martie – ‘’O primăvară frumoasă!”, a declarat primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruţa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419