Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: „Târgul Mărțișorului” la școlile din comuna Meteș. Elevii au confecţionat mărţisoare, care au fost puse spre vânzare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mărţişorul este simbolul primăverii, al optimismului şi al preţuirii. Munca elevilor din ciclul primar, de la școlile din comuna Meteș a fost răsplătită astăzi în cadrul evenimentului ‘’Târg al Mărțișorului’’.

Este primul an în care elevii din clasele primare ale şcolilor din comuna Meteş au confecţionat mărţisoare, care au fost puse spre vânzare. Primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruța, alături de viceprimarul comunei Dan Sânzâiana, au vizitat toate școlile din comună și au cumpărat mărțișoare de la copii, pe care le-au dăruit, ulterior doamnelor și domnișoarelor prezente, în cele 4 școli. Adevărate opere de artă, mărțișoarele au fost expuse în holurile şcolilor din Tăuţi, Ampoiţa, Presaca Ampoiului şi Meteș.

„Mă bucur că, acțiunea ‘’Mărțișorul’’ de astăzi a adus un zâmbet pe fața copiilor, dar și a celor prezenți la eveniment. Banii pe mărţişoare le-au rasplatit copiilor munca depusă. Cu această ocazie, le doresc doamnelor și domnișoarelor, de 1 Martie – ‘’O primăvară frumoasă!”, a declarat primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruţa.

[nggallery id=5261]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea