// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Târgul liceelor și meseriilor, la Colegiul Național ”Inochentie Micu Clain” Blaj. Standuri ornamentate, pliante cu oferta școlară și prezentări Power Ponit

Miercuri , 17 mai 2017, la inițiativa Inspecoratului Școlar Județean Alba, s-a organizat Târgul liceelor și meseriilor la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj.

Și Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” a fost reprezentat în cadrul acestei activități, prin echipa coordonată de domnul director prof. Ioan Marcu si doamna dir.adj. Elena Drăgan, care  a organizat standul pentru a promova specializările pentru anul școlar 2017-2018.

Elevii de clasa a VIII-a prezenți la această acțiune au fost întâmpinați cu prezentări Power Point, pliante cu oferta școlară, produse ecologice realizate de actualii elevi și cadrele didactice. În colaborare cu agenții economici, standul a fost ornamentat cu aranjamente florale, un coș cu produse de panificație și fursecuri, cu diplome de premii și cupe obținute la diverse concursuri sportive. În plus, pentru a-i familiariza pe elevi cu specificul instituției, au fost expuse produse ale firmelor de exercițiu, imagini de la locul de practică.

”Felicităm cadrele didactice și elevii prezenți pentru implicarea în această activitate și pentru sprijinul adus la promovarea imaginii și culturii liceului”, a transmis prof.dr. Ioana Breazu, purtător de cuvânt al Liceului Tehnologic ”Ștefan Manciulea” Blaj. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419