Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Târgul de Handmade şi Vintage la Alba Mall: Obiecte cu patina timpului valoroase, produse unicat şi bijuterii inedite pentru pasionaţii gen

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Targ de Handmade si Vintage34Târgul de Handmade şi Vintage de la Alba Mall şi-a deschis vineri porţile. Timp de trei zile, colecţionarii de obiecte vechi şi pasionatii de bijuterii sau accesorii handmade sunt aşteptaţi să admire sau să achiziţioneze produse de la zecile de expozanţi veniţi aici din toate colţurile ţării. De la tablouri din anii 30, la mobilă antică şi obiecte de gospodărie, statuete, bancnote, ceasuri de colecţie sau bijuterii handmade inedite, de toate se găsesc pe standurile pline de poveste ale acestora.

Targ de Handmade si Vintage102Centrul Comercial Alba Mall s-a transformat într-un adevărat muzeu de antichităţi. Cei care vor dori să-şi decoreze casa cu un un obiect de artă valoros pot opta spre exemplu pentru un tablou din perioada interbelică. Cu o vechime de peste 80 de ani, un astfel de tablou înfăţişând un peisaj montan cu o căruţă trasă de boi costă 850 de euro. Costă mult, dar merită!

Dacă merg la târg cu gândul să-şi cumpere mobilier vintage, un birou din lemnTarg de Handmade si Vintage93 de nuc lăcuit, la preţul de 3000 de euro sau o canapea art decor din lemn de mahon, în valoare de 6.000 de lei, cu siguranţă le vor trage cu ochiul. De asemenea, la loc de cinste, în centrul piaţetei stă şi un ţambal vechi, scos la vânzare cu suma de 500 de euro.

Bijuteriile vor face cu siguranţă deliciul domnişoarelor care vor vizita în acest sfârşit de săptămână târgul de handmade şi vintage. Targ de Handmade si Vintage40Expozanţii au venit cu cele mai inedite bijuterii, speciale fiind cele handmade, articole la care producătorii muncesc ore bune înainte să le scoată la raft. Printele sutele de modele, se numără şi un colier, obiect unicat şi de serie scurtă, modelat din fire naturale de bumbac şi pictat manual. Are cristale swarovski şi este placat cu argint, cupru, sau are finisaj inoxidabil. Pentru o astfel de podoabă, acestea vor trebui să scoată din buzunare suma de 450 de lei.

O altă bijuterie handmade deosebită, care cu siguranţă va opri la stand zeci de domnişoare o constituie o pereche de cercei lucraţi cu oTarg de Handmade si Vintage72 fineţe deosebită. Sunt făcuţi în tehnica sutaş, un stil de bijuterie –  broderie cu şnur, care a fost preluată de pe uniformele militarilor francezi, fiind o apariţie nouă pe piaţă. Un astfel de accesoriu costă 80 de lei.

Nici bărbaţii nu sunt neglijaţi, astfel că pot găsi la târg, printre altele, papioane confecţionate manual, de diferite culori, la preţuri cuprinse între 20 şi 35 de lei.

Târgul va fi deschis până duminică, 9 februarie.

[nggallery id=1110]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea