Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Târgul de Handmade și Vintage, la Alba Mall: Ceas funcțional din 1906 la prețul de 800 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

produse Handmade33În acest week-end, la Alba Mall are loc cea de-a XIV-a ediție a Târgului de Handmade şi Vintage. Expozanți și producători, comercianți de antichități, dar și vânzători de modă veche din toată țara au venit la Alba Iulia cu o mulțime de obiecte, vechi de zeci sau chiar sute de ani.

Prețuri sunt pentru toate buzunarele. De pildă, iubitorii de lectură pot să-și achiziționeze cărți la prețuri de 10 lei. Nici obiectele pentru uz casnic: cuțite, vase, pahare nu sunt foarte scumpe. Totodată, există produse și la prețuri mult mai ridicate: un ceas Iuhans din anul 1.906 costă 800 de euro. Deși are o vechime de peste 100 de ani, orologiul este funcțional. Iubitorii de fotografie pot achiziționa aparate de zeci de ani, la prețuri avantajoase, între 100 și 300 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pasionații de bijuterii și accesorii handmade mai au la dispoziție două zile pentru cumpărături: sâmbătă expozanții sunt prezenți la Alba Mall până la ora 21.00, iar duminică, până la ora 20.00.

[nggallery id=2569]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități Udatul fetelor de Paşti. În a doua zi de Paște, fetele sunt stropite cu parfum, obiceiul fiind preluat de la germani şi maghiari, dar este păstrat atât la ţară, cât şi la oraş. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea