Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Tânără româncă, numită cadetul anului de către Poliția Metropolitană Londra. Are doar 18 ani și este voluntar de 3 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Andreea Vlădeanu, o tânără româncă, a câștigat distincția cadetul anului din partea Politiei Metropolitane din Londra, potrivit unei postări a instituției pe pagina de socializare. Aceasta are doar 18 ani, este cadet voluntar de 3 ani și este în Marea Britanie de doar 5 ani.

Ceremonia de premiere a tinerei române a avut loc în cadrul Galei anuale de excelenţă a lucrătorilor Poliţiei Metropolitane londoneze. Andreea e la a doua distincție important ca voluntar cadet, după ce în urmă cu 2 ani a câștigat premiul Jack Petchey.

Andreea și-a adus o contribuție remarcabilă pentru echipa sa de cadeți din Newham, arătându-și dedicarea pentru combaterea violenței în rândul tinerilor.

Când Andreea a ajuns în Marea Britanie din România în 2015, nu știa engleză. Ea s-a alăturat cadeților și s-a oferit rapid voluntar la fiecare eveniment, pentru a-și îmbunătăți engleza și a înțelege cultura Londrei.

După doar cinci săptămâni de la înscrierea în rândul cadeților, românca a câștigat prima distincție, fiind cea mai bună la proba teoretică și cea mai implicată în activitățile de voluntariat.

Născută la Rădăuţi, în judeţul Suceava, tânăra română a ajuns în Marea Britanie în 2015 și după 5 ani e dată ca exemplu tinerilor din Londra.

Acum Andreea Vlădeanu e șef-cadet adjunct și comandă o echipă de 40 de cadeți. Românca e un model pentru mulți tineri din jurul ei, mai ales că e și studentă la o prestigioasă universitate din Londra.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 22 septembrie 2024, în Transilvania și la munte: Temperaturile scad drastic și vin ploile. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 22 septembrie 2024, în Transilvania și la munte: Temperaturile scad drastic și vin ploile. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni Vremea se schimbă radical începând de astăzi, temperaturile scad și vin ploile, potrivit prognozei ANM pentru următoarele săptămâni. Iată cum va fi vremea în fiecare regiune […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea