Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Talentații uniriști Darian Borza și Lucas Blagu, testați de Kisvárda FC

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi talentați jucători albaiulieni, Darian Borza și Lucas Blagu, susțin în această perioadă teste la grupele aferente de vârstă ale Kisvárda FC, actualul lider al OTP Bank Liga, după 6 etape din sezonul actual.

La respectiva formație ce activează pe prima scenă a fotbalului din Ungaria au evoluat sezoanele trecute alți doi fotbaliști din Cetatea Marii Uniri, atacantul Gheorghe Grozav și portarul Mihai Mincă. Ultimul, actualmente la CS Universitatea Alba Iulia, a intermediat și această săptămână de pregătire în Ungaria pentru Darian Borza și Lucas Blagu, jucători născuți în 2007.

Talentații fotbaliști au deslușit tainele “sportului rege” la Unirea Alba Iulia și de curând s-au transferat la CS Municipal Unirea Alba Iulia (antrenor coordonator Mihai Manea). În vară, mijlocașul Darian Borza a fost prezent la Mogoșoaia și Buftea la un trial în vederea celui mai tânăr lot național al României, cel Under 15. De asemenea, Lucas Blagu a avut parte de o experiență de vis, pregătindu-se o anumită perioadă de timp la celebra Academie a Realului Madrid, într-un campus dedicat jucătorilor de vârste fragede. Cei doi jucători au făcut parte, până la declansarea pandemiei, din lotul Unirii Alba Iulia la juniori D, fiind pe prima poziție în campionatul organizat de AJF Alba. Au participat la diverse competiții juvenile, un loc patru la Winter Cup Brașov, în efectiv mai regăsindu-se Rareș Stanciu, fratele mai mic al internaționalului Nicolae Stanciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea