Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Talentatele tenismene Tania Munteanu şi Alexia Mărginean (TC Sun Alba Iulia) au câştigat „Cupa 8 Martie” de la Oradea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Talentatele jucătoare Tania Munteanu şi Alexia Mărginean de la TC Sun Alba Iulia s-au impus la „Cupa 8 Martie”, competiţie de tenis de câmp disputată la Oradea. Munteanu Moldovan TC Sun 2

Cele două jucătoare au avut un weekend foarte bun la turneul de tenis „Cupa 8 Martie” desfăşurat in Oradea, judetul Bihor în perioada 5-8 martie 2016, impunându-se la categorii diferite de vârstă.

Tania Munteanu a câstigat locul 1 la proba de simplu 14 ani fete după ce a câştigat 3 meciuri într-un turneu de tip şah.
Alexia Marginean a câştigat locul 1 la simplu 12 ani fete şi alături de Lung Ioana (Palatul Copiilor Zalău) a reuşit să obţină locul 2 la aceaşi categorie de vârstă pa proba de dublu.
Premiile au fost foarte generoase, locul 1 a fost de 1000 lei şi locul 2 de 700 de lei, constând în materiale sportive.
La sfârşitul lunii februarie, în perioada 20-23, s-a desfăşurat la Cluj Napoca competiţia „Cupa Marc – Ediţia a II-a de iarnă” organizată de Tenis Club Marc.
La această competiţie jucătoarele clubului TC Sun din Alba Iulia, Alexia Marginean, Alexia Negrescu şi Alexandra Moldovan au fost pe podiumul câştigătorilor.
Finala la 12 ani, pe un tablou de tip eliminatoriu, s-a disputat între Alexia Negrescu (locul 1) şi Alexia Marginean (locul 2).
Alexandra Moldovan a obţinut locul 2 la categoria de 14 ani dupa o finală între câştigatoarele celor doua grupe de tip şah din turneu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea