Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: talentatele Alexia Mărginean şi Alexandra Moldovan (TC SUN Alba Iulia) au câştigat „Cupa Municipiului Oradea”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Talentatele tenismene  Alexia Mărginean şi Alexandra Moldovan jucătoare ale clubulMarginean Moldovan TC Sun Alba Iulia 14ui TC Sun din Alba au câştigat locul întâi la turneul de tenis de câmp „Cupa Municipiului Oradea” la categoriile de vârstă 10, respectiv 14 ani, competiţie desfăşurată  sub egida Federaţiei Române de Tenis.
Răzvan Gligor a obţinut locul III la categoria 14 ani. La categoria 10 ani fete, printre participantele la turneu au fost Daria Gligor- 8 ani (locul V) si Briana Moldovan -7 ani (locul VI).
„A fost un turneu trăit la maxim, plin de emoţii şi supans, o luptă desfăşurată în teren cu suişuri şi coborâşuri, iar jucătorii au învăţat să câştige cu graţie, să piardă cu onoare. Doar jucând tenis înveţi că nu există un drum scurt către ceva valoros„, au menţionat cei de se ocupă de pregătirea celor două speranţe ale sportului alb din România, jucătoare cu un viitor promiţător.

[nggallery id=1367]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea