Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Talentata tenismenă Dumitru Brândușa (TC Sun Alba Iulia), victorie în Slovenia, la un important turneu internațional!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultat extraordinar reușit de talentata tenismenă Brândușa Roxana Dumitru (TC Sun Alba Iulia), aceasta reușind să câștige, în Slovenia, un important turneu internațional la categroria de vârstă 12 ani, fără a ceda vreun set.

De curând jucătoarea albaiuliană a repurtat un succes remarcabil în competiția “Krsko Open 2023”. În perioada 17-24 septembrie 2023, Brândușa Dumitru a excelat pe terenurile de tenis ale Tennis Club Krsko, obținând locul 1 în acest prestigios turneu. După ce în sferturile de finală a trecut de Olimpia Jagodzinska (Polonia), scor 6-4, 6-3, prestația sa a fost absolut impresionantă în semifinale, unde a avut o victorie notabilă împotriva lui Lilien Kubalova, numărul 4 din Slovacia, cu scorul de 6-4, 6-4.

Finala a fost cu adevărat spectaculoasă, iar Brândușa Dumitru a confirmat încă o dată statutul ei de campioană, învingând-o pe numărul 1, Briana Milavanovic Stamejcic, din Slovenia, cu un scor impresionant de 6-1, 6-1.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această victorie demonstrează nu doar talentul și abilitățile extraordinare ale lui Brândușa, ci și dedicarea ei incontestabilă pentru tenis. Suntem mândri că face parte din echipa noastră de la Tenis Club Sun și suntem încântați să vedem cum continuă să strălucească în lumea tenisului. Felicitări, Brândușa Dumitru, pentru această performanță uluitoare! Ești o adevărată sursă de inspirație pentru noi toți și pentru viitorul tenisului românesc”, a transmis Cristina Moldovan, reprezentantul clubului TC Sun Alba Iulia, recunoscut la nivel național pentru rezultatele deosebite realizate la nivel juvenil.

Talentata tenismenă din Cetatea Marii Uniri a împlinit 12 ani în 16 martie și se anunță o mare speranță a “sportului alb” din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea