Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Succes răsunător la a treia ediție a „Prieteni ai Poveștilor” din Alba Iulia! Peste 100 de copii s-au bucurat de ateliere creative, jocuri educative și alte surprize

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Succes răsunător la a treia ediție a „Prieteni ai Poveștilor” din Alba Iulia! Peste 100 de copii s-au bucurat de ateliere creative, jocuri educative și alte surprize

Evenimentul „Prieteni ai Poveștilor”, organizat de Clubul de carte „Cu copiii la povești” a captat în mod spectaculos atenția ieri, în cadrul celei de-a treia ediții desfășurate în Alba Iulia.

Încântare, entuziasm și curiozitate au învăluit atmosfera într-o explozie de bucurie, cu toate că soarele, vântul, norii și chiar o ploaie torențială s-au intersectat în timpul desfășurării evenimentului.

În cadrul acestei extraordinare întâlniri dedicate celor mai mici cititori, organizatorii au reușit să ofere o varietate bogată de activități. Peste 100 de copii s-au bucurat de ateliere creative, jocuri educative, lectură, vizitarea Fabricii de limonadă, momente muzicale și chiar exerciții de aritmetică. Aceste experiențe s-au desfășurat în zone speciale, iar echipele colorate s-au bucurat de o adevărată călătorie în lumea poveștilor.

Desfășurarea evenimentului a fost posibilă datorită eforturilor susținute ale numeroșilor prieteni ai poveștilor. RotaKids Alba Iulia, Tudors Project, Crestem frumos, Cool After School, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, SmartyKids Alba Iulia – Aritmetică Mentală, Împreună- joacă și savoare, Avramii și Educatie Waldorf Alba Iulia – școala și grădinița au fost doar câteva dintre entitățile implicate.

AIBD și Grădinescu au oferit spațiul necesar desfășurării activităților, iar Laborator Krema Sebeș și Transilvania Nuts, sponsorii evenimentului, au asigurat energia necesară pentru a duce evenimentul până la capăt.

Organizarea „Prieteni ai Poveștilor” a fost posibilă datorită sprijinului Primăriei Municipiului Alba Iulia și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, care au oferit suportul logistic.

A treia ediție a acestui eveniment a fost cu siguranță un succes răsunător, creând amintiri de neprețuit pentru cei mici și demonstrând importanța lecturii și a activităților creative în viața lor.

Așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție a acestui eveniment minunat, care aduce lumina poveștilor în inimile copiilor din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificare la etapa națională a olimpiadei de religie. Alții trei au obținut locul II și o mențiune. Citește și: FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea