Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Studenta din Alba admisă la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi: A fost voluntar SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma procesului de recrutare și a examenelor anevoioase de admitere la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, la nivelul județului Alba ne mândrim cu studenta Tașnádi Emma, care prin ambiție și multă muncă a reușit să își îndeplinească visul de a îmbrăca uniforma militară.

Familiarizată cu acest domeniu și cu dorința continuă de a fi în slujba cetățenilor și a-și ajuta semenii, ea a fost pentru o bună perioadă voluntar SMURD în municipiul Aiud. Originară din  comuna Mirăslău, ea ne-a mărturisit că a ales arma jandarmi, deoarece știe că această meserie i se potrivește și nu se poate imagina altundeva în viitor.

Noi îi urăm mult succes în anii de studiu ce vor urma și o așteptăm să facă parte din echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea